Emporium - Noutati

participare Romanian Security Fair 2014


ARTS a organizat in perioada 8 - 10 octombrie 2014 , la Complexul Expozitional ROMEXPO evenimentul dedicat tehnicii de securitate, Romanian Security Fair - editia III-a.

Pentru a evidenţia flexibilitatea de funcţionare, facilităţile şi designul inovativ al produselor expuse în cadrul celor 3 zile de expozitie, s-a optat pentru afişarea acestora pe o serie de display-uri integral funcţionale, pe care s-au putut urmări demonstraţii live.
Dintre noutăţile prezentate de Emporium în cadrul ediţiei din 2014 a târgului, mentionam in primul rand PARADOX Insight - concept inovativ in materie de securitate.

Paradox Insight este prima solutie care, impreuna cu aplicatia dedicata pentru smartphone, integreaza capabilitatile superioare de securitate cu verificarea video HD si audio de inalta fidelitate, pentru o supraveghere a casei sau afacerii de oriunde, oricand.

Ca expozant la Romanian Security Fair 2014, Emporium a venit în întâmpinarea nevoii de securitate, promovând pe piaţa românească produse de ultima generatie, mărci internaţional recunoscute, încurajând formarea unei pieţe bazate pe criterii de calitate, profesionalism şi seriozitate în relaţiile cu partenerii.

img1img2img3img4
img5img6img7img8
img9img10img11img12

Inapoi la lista de stiri

Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania