Emporium - Noutati

Seria de Interior NV75M/X/R/W


Seria de Interior NV75M/X/R/W
Seria detectorilor de tipul Paradox NV75M/X/R/W destinati spatiilor de interior asigura o detectie si o stabilitate superioara gratie revolutionarului ansamblu de oglinzi paralele duble Mironel, lentilei Fresnel, algoritmului True Pet Immunity si tehnologiei de top cu IR activ folosita pentru Anti-Mask (EN50131 Grad 3). Varianta radio NV75MR asigura o durata de viata a bateriilor de pana la trei ani, chiar si in conditiile pastrarii functiei de Anti-Mask activa.

In topul seriei se afla detectorul NV75MW, care datorita modulului de microunde cu shift de frecventa asigura functia See True, recomandandu-l pentru aplicatiile cu cel mai inalt grad de securitate. Oglinda revolutionara Mironel combinata cu lentila in forma de W asigura o acoperire superioara de pana la 16M (EN Grad 3), precum si imunitate la animale sau Creep Zone (zona de infiltrare) toate acestea fiind impachetate intr-un ansamblu compact cu design atragator.

Optica Mironel
Proiectat de catre echipa de cercetare si dezvoltare Paradox, ansamblul optic este format din oglinzile multi reflexie Mironel si lentila in forma de W Fresnel. Acest ansamblu a obtinut rezultate foarte bune la colectarea energiei, acuratetea focalizarii, deschidere si distanta, toate acestea la o marime fizica de sub jumatate din marimea fizica normala a unei lentile sau oglinzi normale. Alt beneficiu ar fi rigiditatea de 5 ori mai mare a lentilei datorita formei de W, aceasta recomandandu-l pentru sali de sport, scoli, penitenciare etc.
Tehnologia Mironel asigura o stabilitate remarcabila pentru detectia miscarii la distante de 16M, aceasta acoperire este neegalata de alti detectori de aceeasi marime. Imunitatea la animale sau Creep. Zonele sunt selectabile mecanic.

Modele
NV75M: PIR dual cu optica Mironel. Detectie cu imunitate la animale sau Creep Zone selectabila mecanic. Detectie Anti-Mask rapida cu IR activ (depaseste cerintele EN 50131). Semnalizare pre-alarma. Compensare cu temperatura ambientului. Procesare semnale detectie auto-puls. Iesirile de Alarma, Mask si Tamper folosesc relee solid state.
NV75MX: Aceleasi specificatii ca la NV75M cu diferenta ca semnalele sunt transmise spre centrala EVO prin combus.
NV75MR: Versiune radio, cu frecventa selectabila 433/868Mhz si cu autonomie de pana la 3 ani in conditiile de utilizare normala inclusiv detectia IR activ pentru Anti-Mask.
NV75MW: Aceleasi specificatii ca la NV75M plus modulul cu microunde.

Inapoi la lista de stiri

Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania