Emporium - Noutati

Concept 4000 by Inner Range


Concept 4000 by Inner Range
SISTEM INTEGRAT DE CONTROL ACCES, GESTIUNE SECURITATE SI AUTOMATIZARE CLADIRE

Integrand 20 de ani de experienta in domeniu, platforma Concept 4000 impreuna cu Software-ul Insight de la Inner Range ofera o solutie excelenta de securitate si control acces pentru compania dumneavoastra. Datorita filozofiei de proiectare modulare, sistemul poate fi modificat si adaptat dupa dorinta pentru o protectie 24 ore din 24. Criptarea pe 128 biti, canalele multiple de raportare si componentele de inalta calitate asigura o securitate de neegalat.

Optiunile de integrare cu sisteme conexe fac din Concept 4000 solutia ideala pentru o multitudine de aplicatii, de la administrarea cladirilor, la automatizari, control acces si interfete lift, monitorizare si raportare, integrare cu sisteme ERP sau Payroll, solutii de administrare hoteliera etc.

Platforma Concept 4000 este compatibila cu un numar considerabil de alte tehnologii, incluzand telecomenzile, detectoarele si transmitatoarele Paradox.

De ce CONCEPT4000?

Ofera protectie si control eficient asupra bunurilor companiei, monitorizarii angajatilor si vizitatorilor, dar si economii pentru beneficiar:
• Acces monitorizat
Utilizatorii au nivele specifice de acces si drepturi ce gestioneaza accesul controlat, monitorizat si inregistrat catre orice zona, usa sau lift in functie de nivelul de acces, intervalul orar etc.

• Administrare si raportare facile
Timpul necesar administrarii sistemelor distincte si furnizarii de rapoarte complexe este redus considerabil, toate informatiile fiind cuprinse in acelasi sistem fara a afecta compatibilitatea la nivelul datelor diferitelor aplicatii.

• Jurnale de evenimente
Jurnalul complet de evenimente de securitate ce au loc la nivelul sistemului ofera informatii despre cine a deschis o usa si cand, cine are acces la un anumit echipament etc. Pot fi trimise rapoarte pe e-mail sau se pot tipari, apasand un simplu buton.

• Partitii multiple
Sistemul poate fi partitionat in 250 zone, fiecare capabila saa functioneze ca sistem separat, modalitatea de raportare a evenimentelor fiind la latitudinea administratorului. Sistemul are abilitatea de a “imparti” detectorii, intrarile si iesirile (ex: acelasi detector de miscare utilizat pentru detectia intrusilor in afara programului de lucru, poate fi utilizat pentru aprinderea/stingerea automata a luminii in zona, in timpul orelor de serviciu).

• Securitate
Pana la 2000 puncte de detectie pot fi monitorizate in intreaga cladire. Fiecare punct de detectie este inviolabil si este testat de sistem in mod regulat. Evenimentele de securitate sunt imediat raportate la distanta, fiind si inregistrate pentru a putea fi vizionate ulterior.

• Zone de inalta securitate
Interblocarea usilor poate fi utilizata in zone de inalta securitate, pentru a garanta accesul printr-o singura usa in zona respectiva, concomitent cu blocarea tuturor celorlalte.

• Control acces
Poate fi controlat si monitorizat accesul pentru maxim 250 usi, porti, turnicheti.

• Vizitatori, contractori si alte persoane
Fiecarui vizitator sau contractor care necesita acorda- rea accesului pe o perioada limitata de timp, i se va furniza o cartela de identificare de proximitate, valida conform setarilor administratorului. Aceste cartele pot restrictiona accesul prin anumite usi si catre anumite etaje si se pot anula singure dupa ce au fost utilizate.

• Managementul energiei
Pentru a reduce consumul inutil de energie, luminile si alte facilitati pot fi deschise automat, la detectia patrunderii unei persoane in camera si ulterior inchise daca nu a fost detectata miscare in spatiul res- pectiv pentru un interval de timp specificat.

• Utilitati, servicii
Sisteme de irigatie pentru gradini, fantani si alte utilitati pot fi programate sa opereze in anumite intervale orare, in zilele specificate. Totodata acestea pot fi asociate cu alte conditii care sa determine daca sistemul va fi sau nu activat (ex. irigatoarele nu se vor porni daca senzorii de umiditate indica sol umezit).

• Parcare Intrarile in parcare pot fi restrictionate functie de utilizator, pe anumite intervale orare, functie de drepturile asignate pe cartela de identificare. Bariere speciale permit contorizarea masinilor, restrictionarea accesului in parcare atunci cand aceasta este plina etc.

• Reducerea costurilor
Permite reducerea costurilor de cablare si diminuarea efortului necesar instalarii si administrarii sistemelor individuale.

• Retea si scalabilitate
Mai multe centrale si computere pot fi interconectate pentru a obtine un management centralizat la scara mare. Conectarea poate fi realizata la nivelul aceleiasi cladiri pentru a extinde capabilitatile si a permite administrarea de catre mai multi operatori. Cladirile, la randul lor, pot fi “legate” la nivel national sau global pentru a obtine un sistem de monitorizare si management centralizat.

Inapoi la lista de stiri

Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania