Produse
DIGIPLEX / EVO

Digiplex EVO reprezintă soluţia de securitate ideală pentru locaţiile ce necesită sisteme de înaltă securitate dar şi de control al accesului: bănci, locaţii militare sau guvernamentale, spaţii rezidenţiale etc.
Pentru o instalare cât mai uşoară şi rapidă, sistemul EVO este proiectat modular, putând fi extins prin adăugarea modulelor pe bus-ul cu 4 fire. Astfel, modulele sunt conectate pe bus în cea mai convenabilă locaţie iar intrările de zonă ale acestora sunt atribuite zonei şi partiţiei dorite. Odată instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de mişcare pot fi programate de la distanţă, de la tastatură sau utilizând soft-ul BabyWare.

Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Digiplex EVO oferă un nivel sporit de protecţie oricărui spaţiu rezidenţial, comercial sau industrial cu un necesar de până la 32 uşi (simplu-sens). Accesul se realizează în funcţie de drepturile asociate utilizatorilor programaţi la nivel de sistem, monitorizarea şi alocarea uşilor se face la una sau mai multe partiţii din sistem.

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

Map 2014 - DigiplexEVO Centrala Digiplex EVO192 iParadox - aplicatie pentru Smart Phone Module de comunicatie GPRS / GSM Modul Internet IP150 Apelator vocal VDMP3 Accesorii de securitate Software Paradox Modul integrator Modul extensie cu 4 iesiri PGM Sursa alimentare Tastaturi DigiplexEVO Detectoare DigiplexEVO Module de extensie Control Acces
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania