Emporium - News

04 November 2019

INSTRUCTIUNI PENTRU MIGRAREA UNUI CONT PMH CATRE SWAN

În vederea îmbunătățirii serviciilor, PARADOX a optat pentru transferul conturilor (site-urilor) create în vechiul server PMH către noul server SWAN.
Accesul din aplicatia iParadox catre conturile create pe platforma Paradox MyHome (PMH) va fi oprit definitiv in data de 17 nov 2019. Dupa aceasta data, utilizatorii de conturi PMH ce nu au realizat migrarea catre Insite Gold (repsectiv platforma Swan) nu vor mai putea utiliza serviciile PMH ci doar conexiunea de tip IP static.
Migrarea catre aplicatia Insite Gold a clientilor cu conturi PMH se va putea realiza si dupa aceasta data, pana pe 15 dec 2019 inclusiv, iar clientii ce vor realiza migrarea vor primi cadou 1 sau 2 ani de abonament cadou.

Pentru migrarile ce se vor realiza dupa data de 15 decembrie 2019, nu mai este valabila oferta promotionala de 1 sau 2 ani abonament cadou.

Documentația necesară procesului de migrare o puteți accesa de aici.

Manualul complet de utilizare al aplicatiei mobile Insite Gold il puteti accesa de aici.

sau puteti urmari direct pasii de mai jos::migrare PMH > SWAN

more

 

28 May 2019

Super oferta - Kituri WiFi

splash kit WiFi 180px

Mari reduceri de pret la Kit-urile WiFi cu 4 camere IP.

Detalii in sectiunea Oferte speciale

more

 

16 April 2019

Detector de inundatie

Detector de inundatie

WD1 este un detector de inundaţie wireless bidirecţional, special conceput pentru a declanşa alarma la contactul cu apa, reducând la minim riscul apariţiei unor daune cauzate de scurgeri de apă sau inundaţii.

Fiind un dispozitiv bidirecţional, oferă un nivel suplimentar de securitate şi asigură comunicarea cu centrala, fiind recunoscut de către sistemul dvs. Unitatea principală este proiectată să opereze de pe o suprafaţă fixă (prinsă cu un şurub central) sau în poziţie liberă verticală şi dispune de difuzor (buzzer*) tip piezo încorporat şi LED.

more

 

27 March 2019

HD88 - o solutie unica complet integrata

Camera de exterior ethernet / Wi-Fi HD88 a fost conceputa pentru a furniza supraveghere video HD & audio Hi-DEF integrata cu sistemele de securitate si acces Paradox. HD88 permite inregistrare HD la 720p, compresie H.264, inregistrare tip ROT (declansata de evenimentul ce a generat alarma) sau declansata de activarea senzorului de miscare intern, inregistrare pre-alarma, dar si moduri specifice de zi/noapte. De asemenea, detectorul de miscare are imunitate la prezenta animalelor in perimetrul protejat. HD88 a fost conceput ca o solutie unica integratoare pentru supraveghere video, acces si automatizare.

more

 

06 February 2019

Hochiki

Hochiki

Hochiki - lider international echipamente incendiu din 1918

Cu o recunoaştere internaţională în industria sistemelor de avertizare la incendiu, Hochiki oferă echipamente pentru o gamă variată de aplicaţii, de la sisteme analog adresabile - gama ESP, la sisteme convenţionale - gama CDX, echipamente pentru aplicaţii marine etc.

more

 
Pages : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania