Emporium - Noutati

12 Ianuarie 2018

SUPER PROMOTIE PARADOX PCS

Nu uitati ca inca mai puteti beneficia de SUPER PROMOTIA PARADOX: 6 luni GRATUITE la inregistrarea pe Server-ul SWAN pentru PCS250/PCS250G si PCS260/PCS265 .

Pentru orice noua inregistrare pe Server-ul Swan, utilizatorii vor primi 6 luni de gratuitate la serviciile cloud Swan sau pot beneficia, la alegere, de 18 luni (in loc de 12) la pretul de 10$ .

Aceasta promotie este valida, incepand de astazi, pentru oricare dintre produsele de mai sus ce vor fi achizitionate pana pe 1 Februarie 2018.

detalii

 

11 Ianuarie 2018

PS25 - Sursa de Alimentatie in Comutatie Supervizat

PS25 este o sursa de alimentare in comutatie supervizata de 2.8A, care poate fi conectata pe bus-ul unei centrale Paradox sau poate functiona ca o sursa stand-alone.

PS25 ofera o iesire de maximum 2.5A (13.8 Vdc) in mod continuu si poate incarca o baterie cu 300 mA; curentul de incarcare al bateriei poarte fi crescut pana la 1.2A cu conditia reducerii corespunzatoare a curentului de iesire.
Cand sursa este conectata pe bus-ul unei centrale Paradox, aceasta ofera indicatii despre intrarea de curent alternativ, tensiunea de iesire si avertizare inaintea deconectarii iesirii cand bateria este descarcata.

detalii

 

30 Noiembrie 2017

Functii Comunicatoare Paradox

Stimati parteneri,

Va prezentam diferentele existente inregistrate la modulele de comunicatie Paradox si la versiunile de firmware la data de 30.11.2017.
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa parcurgeti documentul FUNCTII COMUNICATOARE PARADOX.

detalii

 

13 Septembrie 2017

Lansarea serverului PMH SWAN

Noul server PMH (ParadoxMyHome) SWAN permite conectarea la sistemele Paradox fara a necesita programarea unui IP, deschiderea si redirectionarea porturilor sau UPNP (Universal Plug and Play).

Server-ul PMH Swan pastreaza NUMAI adresele de IP necesare, fara a retine niciun fel de alte date despre instalatie, neexistand astfel riscuri de incalcare a intimitatii sau posibilitatea de a impartasi date cu autoritatile. Spre deosebire de alte servicii, Paradox nu pastreaza date aferente domeniului creat, din motive de securitate.

detalii

 

14 Iunie 2017

TM70 - tastatura cu display de 7”

TM70 este o tastatura cu Touch Screen proiectata pentru a comunica cu panourile de control Paradox, oferind o interfata usor de utilizat.

Caracteristici:

• compatibilitate: SWAN, EVO, Spectra, Magellan
• design modern, procesor puternic;
• LCD "touch screen" color, diagonala 7'', rezolutie: 800x480 px;
• meniuri intuitive pe baza de pictograme grafice;
• utilizeaza o tehnologie avansata combinata cu un processor puternic FGPA;

detalii

 
Pagini : : 123
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania