Emporium - News

21 June 2024

Program 12 - 15 aug

Program 24 iunie

Programul de lucru al Emporium în perioada urmatoare:

luni, 24 iunie - ÎNCHIS
din 25 iunie, program de lucru normal: 8.30 ~ 16.30

more

 

15 March 2024

TVT - echipamente CCTV

Kit radio - avertizare la efractie

TVT Digital Technnology este o companie cu o istorie de mai bine de 20 ani in industria echipamentelor CCTV, implicandu-se atat în cercetarea si dezvoltarea cat și in furnizarea de soluții complete de stocare și control de sisteme. Produsele TVT respectă cerințele Legii privind Autorizarea Națională a Apărării (NDAA) din Statele Unite și sunt conforme cu NDAA.


Dintre produsele TVT enumeram: camerele IP HD, camerele coaxiale HD, înregistratoare NVR HD, DVR Hybrid HD, camere speciale cu recunoastere faciala sau recunoastere placute inmatriculare, domuri de mare viteza, echipamente de control acces si videointerfonie etc.

Acestea sunt larg utilizate în industrii precum transporturi, finanțe, imobiliare, educație, lanțuri comerciale, dar si in domeniul securitatii oraselor (porturi / aeroporturi / institutii militare etc.)

Incepand cu primavara lui 2024, Emporium SRL a devenit distribuitor oficial al TVT Digital Technnology in Romania.

more

 

16 April 2023

Detector de inundatie

Detector de inundatie

WD1 este un detector de inundație wireless bidirecțional, special conceput pentru a declanșa alarma la contactul cu apa, reducând la minim riscul apariției unor daune cauzate de scurgeri de apă sau inundații.

Fiind un dispozitiv bidirecțional, oferă un nivel suplimentar de securitate și asigură comunicarea cu centrala, fiind recunoscut de către sistemul dvs. Unitatea principală este proiectată să opereze de pe o suprafață fixă (prinsă cu un șurub central) sau în poziție liberă verticală și dispune de difuzor (buzzer*) tip piezo încorporat și LED.

more

 

03 February 2023

Butoane REX No Touch

Butoane REX No Touch


Sbutton 100 si Sbutton 200 sunt butoane REX (cerere iesire) cu tehnologie infrarosu, ce nu necesita atingerea butonului (NoTouch), iar distanta de actiune este reglabila: 3~10cm. Butoanele No Touch sunt ideale pentru controlul usilor cu incuietori electrice (electromagneți, bolturi electrice etc.). Sunt realizate din otel inoxidabil, cu montare aparenta, iar starea usii inchis/deschis este indicata prin culoarea LEDului (rosu- standby; verde - activ). Dispun de asemenea de deschidere temporizata: 5s, 10s sau mod comutare manuala (toggle) - in acest ultim caz usa ramanand deschisa pana la urmatoarea cerere.

Pentru mai multe detalii, accesati prezentarea din sectiunea Oferte Speciale.

more

 

07 July 2021

Creare cont Instalator in Insite GOLD

splash-Creare cont Instalator in Insite GOLD

Pentru a crea un cont de Instalator pe aplicatia Insite Gold, aveți la dispozitie 2 variante:
varianta 1: via site paradox.com
click pe “Request Login” din partea stânga a paginii
varianta 2: via aplicația mobilă Insite Gold
Din fereastra principală a aplicației, selectați din lista extensibilă opțiunea “Installer Menu”.

Pentru mai multe detalii accesati Oferte Speciale

more

 
Pages : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec