Emporium - News

24 June 2020

Surse de alimentare EN54-4, pentru sisteme de alarmare la incendiu

Surse de alimentare EN54-4

Sursele de alimentare certificate EN54-4 din seria EN54C, marca Pulsar, ofera un consum scazut, un randament sporit si au la baza o sursa in comutatie nu un transformator ca modelele de pana acum, la un excelent raport calitate/pret.

De asemenea sursele de alimentare ofera protectie la: scurtcircuit (SCP), suprasarcina (OLP), sub si supratensiune (OVP/UVP), antisabotaj (protectie la deschidere) etc.

Pentru mai multe detalii, accesati prezentarea din sectiunea Oferte Speciale.

more

 

16 March 2020

NOTIFICARE - COVID-19

NOTIFICARE - COVID-19

Stimati parteneri,

Avand in vedere actuala situatie legata de infectarea cu virusul COVID-19 si conform cu recomandarile Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va informam ca vom adopta o serie de masuri prin care vom incerca sa evitam contactul direct:

• Astfel, orice comanda cu ridicare de la oricare dintre sediile noastre va fi plasata in prealabil telefonic sau pe email.
• Va rugam, de asemena, sa ne anuntati ora de ridicare a comenzii, pentru a o putea pregati in avans.
• Incepand cu data prezentei, NU vom mai accepta plata cu numerar, ci doar cu cardul sau ordin de plata.

Va multumim pentru intelegere si va rugam ca indiferent de natura situatiei (service, tehnic, etc) sa ne contactati in prealabil telefonic sau pe email.

more

 

09 March 2020

Promo HD88

Promo HD88

HD88 ofera o solutie unica, eleganta, ce imbina facilitatile unui detector IR profesional de ultima generatie cu facilitatile oferite de camera video/audio încorporata.

Nu ratati oferta primaverii!

more

 

14 February 2020

Amortizoare pentru usi

Amortizoare pentru usi

În general, amortizoarele de uși sunt utilizate pentru locații cu trafic mediu sau greu și sunt extrem de durabile. Există opțiuni pentru uși interioare sau exterioare iar alegerea modelului depinde de mai mulți factori precum: preferința clientului, opțiunile producătorului, specificațiile clădirii, dar și de aspecte precum: mărimea și greutatea ușii, locația, frecvența deschiderii, puterea loviturii de final etc.
Amortizoarele se pot monta pe orice fel de ușă: uși meta-
lice, uși din lemn masiv, uși celulare de interior, uși din aluminiu sau PVC, uși cu protecție la incendiu și uși din sticlă.

more

 

05 February 2020

Control Acces Standalone

Control Acces Standalone

Sistemele autonome (standalone) sunt sisteme de control acces de nivel bazal. Termenul se referă la o metodă de control acces utilizată într-o singură locație ce nu se află în rețea cu locații similare. De exemplu, o casă ce necesită o singură tastatură pentru controlul accesului la intrare sau un bancomat situat departe de sucursala băncii, ce permite accesul numai deținătorilor de carduri.

Sistemele autonome nu au de obicei mai mult de 10 puncte de acces. Aceste puncte nu sunt conectate la o rețea centrală (sau la o “gazdă”) și sunt programate să funcționeze separat. În funcție de tipul cititorului de cartele, taguri de proximitate sau de amprente aceste sisteme de control acces pot fi montate la exterior sau interior și pot fi accesate pe bază de cod, cartelă / tag, amprentă etc.

more

 
Pages : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania