Emporium - News

20 January 2019

Kituri video HD WiFi

Kituri video HD WiFi


instalare usoara AUTO PAIR, true plug&play

• configuraţia wireless pentru comunicaţia NVR-ului cu camerele IP este deja realizată din fabrică
• camerele trebuie doar conectate la sursa de alimentare si sunt gata de inregistrare

NVR cu router incorporat
• reţea Wi-Fi proprie, nu necesită access point sau router wireless
• camerele IP se conecteaza la WiFi-ul local al NVR-ului, nu la cel rezidenţial, astfel că sistemul poate funcţiona local chiar şi fără oconexiune la internet

Vizualizare live şi redare de la distanţă
via PC sau smartphone, tabletă ori alte dispozitive mobile

1. conectarea NVR-ului la internet
2. descărcarea aplicaţiei gratuite Ip Pro utilizând codul QR sau direct via AppStore / GooglePlay
3. înregistrarea NVR-ului în aplicaţie (utilizând un cod QR sau introducând manual ID-ul unic)
4. vizualizare live sau redare de pe dispozitivul mobil

more

 

14 January 2019

Lansarea serverului PMH SWAN

Noul server PMH (ParadoxMyHome) SWAN permite conectarea la sistemele Paradox fara a necesita programarea unui IP, deschiderea si redirectionarea porturilor sau UPNP (Universal Plug and Play).

Server-ul PMH Swan pastreaza NUMAI adresele de IP necesare, fara a retine niciun fel de alte date despre instalatie, neexistand astfel riscuri de incalcare a intimitatii sau posibilitatea de a impartasi date cu autoritatile. Spre deosebire de alte servicii, Paradox nu pastreaza date aferente domeniului creat, din motive de securitate.

more

 

12 November 2018

PS45

PS45 este o sursa de alimentare in comutatie, dar care poate fi utilizata si in mod stand-alone, conceputa in principal pentru alimentarea a 10 detectoare cu camera video HD88/HD78 sau pentru orice dispozitiv de 13.8V. Cu o capacitate de back-up baterie de pana la 27Ah, sursa PS45 este o solutie eficienta, de incredere.

PS45 are o tensiune de intrare intre 100Vac~240Vac curent alternativ. De asemenea, ofera putere de alimentare auxiliara continua de 4.5A, 15 Vdc constant si functioneaza pe AC sau cu acumulator. PS45 permite o incarcare ultra-rapida 500mA ~ 1500A cand iesirea auxiliara nu este utilizata la maximum.

more

 

29 Octomber 2018

Pachet Incendiu la PRET de Centrala

Stimati parteneri,

Va prezentam promotia valabila in perioada 29 octombrie - 31 decembrie 2018: SUPER OFERTA TOAMNEI la centralele conventionale marca MATRIX. Detalii in sectiunea Oferte Speciale.

more

 

01 Octomber 2018

Concept 4000 by Inner Range

Integrand 20 de ani de experienta in domeniu, platforma Concept 4000 impreuna cu Software-ul Insight de la Inner Range ofera o solutie excelenta de securitate si control acces pentru compania dumneavoastra.

Datorita filozofiei de proiectare modulara, sistemul poate fi modificat si adaptat dupa dorinta pentru o protectie 24 ore din 24. Criptarea pe 128 biti, canalele multiple de raportare si componentele de inalta calitate asigura o securitate de neegalat.

Optiunile de integrare cu sisteme conexe fac din Concept 4000 solutia ideala pentru o multitudine de aplicatii, de la administrarea cladirilor, la automatizari, control acces si interfete lift, monitorizare si raportare, integrare cu sisteme ERP sau Payroll, solutii de administrare hoteliera etc.

more

 
Pages : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania