Emporium - Noutati

Lansarea serverului PMH SWAN


Lansarea serverului PMH SWAN

Noul server PMH (ParadoxMyHome) SWAN permite conectarea la sistemele Paradox fara a necesita programarea unui IP, deschiderea si redirectionarea porturilor sau UPNP (Universal Plug and Play).Server-ul PMH Swan pastreaza NUMAI adresele de IP necesare, fara a retine niciun fel de alte date despre instalatie, neexistand astfel riscuri de incalcare a intimitatii sau posibilitatea de a impartasi date cu autoritatile. Spre deosebire de alte servicii, Paradox nu pastreaza date aferente domeniului creat, din motive de securitate. De asemenea, serverul PMH SWAN asigura monitorizarea sistemului prin notificari in timp real (de tip push) pentru evenimente de sistem si pentru cazul pierderii conexiunii cu sistemul, iar conexiunea dintre aplicatia pentru smartphone si sistemul Paradox se poate face nu numai prin modulele IP150, ci si prin modulele de comunicatie din seria PCS.

In momentul cand se va pune in functiune o centrala echipata cu IP150, detectoare cu camera video HD78 si / sau module de comunicatie din seria PCS, aceasta se va conecta automat cu Paradox PMH SWAN, pentru a indica faptul ca este activa.

In acest mod, serverul SWAN va functiona ca o punte de legatura intre sistemele Paradox si aplicatia pentru smartphone Insite GOLD (disponibila atat pentru platforma iOS, cat si pentru Android).

NOUA APLICATIE PARADOX INSITE GOLD


Aceasta noua aplicatie incorporeaza facilitati noi, care reduc durata de instalare, imbunatatesc interoperabilitatea cu centralele si cresc nivelul de securitate:

1. Nu este necesara existenta unui IP fix sau deschiderea si redirectionarea porturilor.
2. Include notificari in timp real (de tip push) catre aplicatie.
3. Asigura armarea / dezarmarea sistemului, dar si controlul PGM-urilor cu ajutorul modulelor GPRS.
4. Partajarea stream-urilor video cu pana la 4 utilizatori
5. Programarea detectoarelor cu camera video HD78/F se realizeaza in doar cateva minute prin inregistrarea in noul PMH.
6. Streaming video de la noile detectoare cu camera video HD78.

Inapoi la lista de stiri

Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania