Produse

Solutii complete de control acces

Va oferim toate echipamentele necesare configurării facile și eficiente a oricărui sistem de control al accesului, atat pentru aplicatiile de mici dimensiuni, rezidentiale, cat si pentru cele comerciale, insitutii, centre de afaceri etc.

Gama completa de echipamente de control acces cuprinde:
• cititoare de acces pe bază de cartelă/tag / cod PIN / amprentă / identificare faciala / telefon mobil
• cititoare gama economic, cititoare stand alone etc.
• mini-sisteme stand alone de control acces
• solutii multi-controler si control acces integrat (Centaur) inclusiv module de extensie pentru control lift / acces in locatie / generare rapoarte / gestiune vizitatori etc.
• o gama variata de accesorii

Pentru informatii suplimentare, click pe categoriile de mai jos:

Cititoare Standalone

Cititoare Standalone

O gama variata de cititoare autonome, cu un design modern, rezistenta deosebita la intemperii, ce se preteaza accesului pe baza de amprenta digitala, cod pin sau cartela/tag de proximitate.
detalii
Cititoare - splash

Cititoare control acces

O varietate de cititoare pentru o varietate de aplicatii de control acces: cititoate gama economic; cititoare wireless; cititoare waterproof etc.
detalii
Cititoare Bluetooth - splash

Cititoare Bluetooth

Cititoare Bluetooth cu carcasa anti-vandal, permit accesul pe baza de cartela / telefon mobil etc.
detalii
Mini controlere de acces

Mini controlere de acces

Mini controlere pentru una sau doua usi: modelele cu Bluetooth integrat ofera acces via smartphone (iOS / Android); modelele standalone se pot conecta cu o varietate de cititoare Wiegand; modelul III se poate conecta cu alarma externa si contact magnetic etc.
detalii
Mini sisteme standalone

Mini sisteme Standalone WR

Mini sisteme wireless autonome de control acces pentru o usa, alcatuite din: tastatura wireless + mini controler + buton de cerere iesire (REX) wireless, pentru o securitate garantata.
detalii
Acces via recunoastere faciala

Acces via recunoastere faciala

Terminal TCP\IP de control acces, cu recunoastere faciala, amprenta, cartela si PIN, iesire releu si interfata USB pentru descarcarea evenimentelor. Functioneaza atat in retea cat si standalone (autonom). Se poate conecta cu software-ul pentru controlul accesului și managementul prezenței (time attendance).
detalii
Butoane REX

Butoane REX

Butoane cerere iesire, diferite modele si materiale
detalii
Electromagneti splash

Electromagneti

Electromagneti si accesorii pentru usi, achizitionate din diferite materiale (lemn, sticla, metal, ignifuge) si electromagneti de exterior, cu rezistenta la intemperii
detalii
amortizoare usi

Amortizoare usa

Arcuri amortizoare pentru usi: diferite modele in functie de forta de deschidere; montare aparenta; dedicate spatiilor rezidentiale sau comerciale; cu 2 valve pentru reglarea vitezei inchiderii
detalii
Controllers

Controlere Centaur

Centaur - solutie integrata control acces
Controlerul de acces este elementul central al fiecarui sistem de control acces.
detalii
CENTAUR Modules splash

Module Centaur

Gama de produse Centaur furnizeaza tot ce aveti nevoie pentru a instala un sistem de CONTROL ACCES eficient si fiabil. De la control acces si pana la sisteme integrate si senzori de proximitate, produsele se potrivesc oricarei solutii dedicate unui spatiu comercial sau rezidential.
detalii
READERS

Cititoare CDVI Centaur

De la cititoare cu raza mare de actiune, la cititoare rezistente la intemperii, dedicate traficului intens sau modele standalone, CDVI va ofera cititorul perfect adaptat aplicatiei dvs. de control acces.
detalii
CARDS splash

Taguri si cartele Centaur

Taguri si cartele pentru gamele Centaur si Terena
detalii
Software

Software Centaur

Fiind conectat la una sau mai multe locatii, fiecare cu cate unul sau mai multe controlere, software-ul Centaur ofera o interfata grafica simpla si intuitiva, permitand gestionarea, programarea si monitorizarea sistemului de control acces local sau de la distanta.
detalii

Yale Inteligente

Incuietori inteligente cu amprentă, Bluetooth, WiFi, PIN, card, cheie, cu design elegant si ușor de operat direct sau de la distanta
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec