Produse
Centaur Control Acces

Solutie completa de control acces

Centaur furnizează toate elementele necesare configurării facile şi eficiente a oricărui sistem de control al accesului, atat pentru aplicatiile comerciale cat si pentru cele rezidentiale, in vederea prevenirii şi împiedicarii accesului persoanelor neautorizate în clădiri sau zone restricţionate.

Arhitectura multi-controler, modulele de extensie şi versiunile de soft disponibile permit generarea rapidă de rapoarte, controlul a 2048 uşi, control de lifturi şi aplicaţii de pontaj pentru 16384 utilizatori per locaţie.

Pentru informatii suplimentare, click pe categoriile de mai jos:

Controllers

Controlere Centaur

Centaur - solutie integrata control acces
Controlerul de acces este elementul central al fiecarui sistem de control acces.
detalii
CENTAUR Modules

Module Centaur

Gama de produse Centaur furnizeaza tot ce aveti nevoie pentru a instala un sistem de CONTROL ACCES eficient si fiabil. De la control acces si pana la sisteme integrate si senzori de proximitate, produsele se potrivesc oricarei solutii dedicate unui spatiu comercial sau rezidential.
detalii
READERS

Cititoare

De la cititoare cu raza mare de actiune, la cititoare rezistente la intemperii sau dedicate traficului intens, produsele Centaur va ofera modele perfect adaptate oricarei aplicatii de control acces.
detalii
CARDS

Taguri de proximitate si cartele

Taguri si cartele pentru gamele Centaur si Terena
detalii
Software

Software Centaur

Fiind conectat la una sau mai multe locatii, fiecare cu cate unul sau mai multe controlere, software-ul Centaur ofera o interfata grafica simpla si intuitiva, permitand gestionarea, programarea si monitorizarea sistemului de control acces local sau de la distanta.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania