Produse
Sisteme Stingere Incendiu
Centrala conventionala si alte componente

Centrala stingere incendiu: C-Tec

Centrala C-Tec conventionala de stingere automata incendiu, cu 3 zone este ideala pentru spatiile ce contin echipamente/produse de neinlocuit, scumpe sau periculoase.
Click pe link-ul de mai jos pentru a vizualiza specificatiile centralei si a componentelor de sistem.
C-Tec - stingere incendiu
detalii
Surse de alimentare EN54-4

Surse de alimentare EN54-4

Sursele de alimentare sunt disponibile intr-o gama larga de modele: de la variantele PCB, la cele in cutie metalica sau de plastic ori la sursele ecranate (cutie perforata). Toate modelele EN54-4/A2 ofera un consum scazut, un releu de defect pentru semnalizarea defectelor de sistem si a defectelor de impedanta a bateriei.
detalii
Centrale de stingere a incendiului - marca Advanced

Centrala stingere incendiu: Advanced

Centrala de stingere a incendiului ExGo de la Advanced, dispune de 3 zone conventionale de detecţie si o ieşire pentru eliberarea agentului de stingere. Alaturi de aceasta, sistemul ofera o gama completa de dispozitive, inclusiv repetoare, butoane de retinere si anulare, precum si dispozitive EOL.
Centrala este usor de instalat si de diagnosticat, iar jurnalul permite urmarirea si administrarea tuturor evenimentelor sistemului.
Click pe detalii pentru mai multe informatii despre centrala si componentele sale.
Advanced Electronics - avertizare incendiu
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania