Produse
Alarmare incendiu

► Sisteme ANALOG - ADRESABILE:


• marca SmartX:(click pe imagine pentru detalii)
SmartX

Centrale analog - adresabile cu o buclă, 16 sau 32 zone logice cu indicatoare LED pe panoul frontal, protocol Hochiki ESP (127 dispozitive pe bucla).

• marca ADVANCED ELECTRONICS: (click pe imagine pentru detalii)
Advanced Electronics

Advanced Electronics ofera solutia multiprotocol ideala pentru echipamente analog - adresabile de alarmare la incendiu.
MxPro include doua game: MxPro5 si MxPro4. Ambele sunt disponibile in format 1 - 8 bucle, dispun de certificare EN54, p2 si 4 si sunt compatibile cu protocoalele Apollo, Argus, Hochiki si Nittan.• marca C-TEC: (click pe imagine pentru detalii)
C-Tec analog-adresabile

Centralele de avertizare la incendiu C-Tec cu una sau doua bucle reprezinta combinatia ideala intre calitate, tehnologie si usurinta in instalare.
detalii

► Sisteme CONVENTIONALE:


• marca PARADOX HELLAS seria FIGHTER: (click pe imagine pentru detalii)
Paradox Hellas - incendiu conventional

Centralele de alarmare si STINGERE incendiu Paradox Hellas - seria Fighter sunt echipamente de ultima generatie, flexibile, extensibile cu 8 pana la 72 zone (8 zone per modul de extensie) respectiv 8 module de extensie relee a cate 8 relee fiecare.• marca PARADOX HELLAS - seria MATRIX (click pe imagine pentru detalii)
Paradox Hellas - incendiu conventional

Centralele de avertizare la incendiu seria Matrix 2000 (Paradox Hellas) au doua unitati de baza de 4 respectiv 8 zone ce pot fi extinse pentru a furniza solutii pentru orice aplicatie cu 4, 8, 12, 16, 20 sau 24 de zone.• marca C-Tec:(click pe imagine pentru detalii)
C-Tec - Incendiu Conventional

Cu un design atractiv si un raport eficienta/cost excelent, gama centralelor conventionale CFP asigura o avertizare la incendiu eficienta pentru aplicatiile ce necesita 4 sau 8 zone.
detalii

Surse de alimentare EN54-4

Surse de alimentare - incendiu - certificate EN54

Sursele de alimentare sunt disponibile intr-o gama larga de modele: de la variantele PCB, la cele in cutie metalica sau de plastic ori la sursele ecranate (cutie perforata). Toate modelele EN54-4/A2 ofera un consum scazut, un releu de defect pentru semnalizarea defectelor de sistem si a defectelor de impedanta a bateriei.
detalii

Echipamente incendiu - Hochiki


Echipamente incendiu - Hochiki

Hochiki are o traditie remarcabilă de expertiză tehnologică specializată, ce a adus grupului recunoaşterea actuală ca unul dintre liderii mondiali ai producătorilor de soluţii comerciale şi industriale de detecţie a incendiilor.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania