Produse
Alarmare incendiu

► Sisteme ANALOG - ADRESABILE:


marca PH SVESIS:
Centrale SmartX analog - adresabile cu o buclă (127 dispozitive pe bucla), 16/32 zone logice, protocol Hochiki ESP. (click pe imagine pentru detalii)
SmartXmarca ADVANCED:
Centralele analog - adresabile Advanced includ doua game: MxPro5 si MxPro4, disponibile in format 1 - 8 bucle, certificate EN54, p2 si 4. (click pe imagine pentru detalii)
Advanced Electronicsmarca C-TEC:
Centrale analog-adresabile seria XFP, cu 1 - 2 bucle. Combinatia ideala intre calitate, tehnologie si usurinta in instalare. (click pe imagine pentru detalii)
C-Tec analog-adresabile

marca KENTEC:
Centralele analog-adresabile cu 1~2 bucle, seria SyncroAS, utilizeaza electronica de varf pentru a oferi un sistem de avertizare la incendiu flexibil, fiabil, cu integritate ridicata. (click pe imagine pentru detalii)

KENTEC analog-adresabile
detalii

► Sisteme CONVENTIONALE:


marca PH SVESIS - seria FIGHTER:
Centrale extensibile de alarmare si STINGERE incendiu PH SVESIS - seria Fighter cu 8 pana la 72 zone (8 zone per modul de extensie) respectiv 8 module de extensie relee a cate 8 relee fiecare. (click pe imagine pentru detalii)
SVESIS - incendiu conventionalmarca PH SVESIS - seria MATRIX
Centralele de avertizare la incendiu seria Matrix 2000 (PH SVESIS) au doua unitati de baza de 4 respectiv 8 zone ce pot fi extinse pentru a furniza solutii pentru orice aplicatie cu 4, 8, 12, 16, 20 sau 24 de zone. (click pe imagine pentru detalii)
SVESIS - incendiu conventional


marca C-Tec:
Centralele conventionale gama CFP sunt solutia ideala pentru aplicatiile ce necesita 4 sau 8 zone. (click pe imagine pentru detalii)
C-Tec - Incendiu Conventional

detalii

Surse de alimentare EN54-4

Surse de alimentare - incendiu - certificate EN54

Sursele de alimentare sunt disponibile intr-o gama larga de modele: de la variantele PCB, la cele in cutie metalica sau de plastic ori la sursele ecranate (cutie perforata). Toate modelele EN54-4/A2 ofera un consum scazut, un releu de defect pentru semnalizarea defectelor de sistem si a defectelor de impedanta a bateriei.
detalii

Echipamente incendiu - Hochiki


Echipamente incendiu - Hochiki

Hochiki are o traditie remarcabilă de expertiză tehnologică specializată, ce a adus grupului recunoaşterea actuală ca unul dintre liderii mondiali ai producătorilor de soluţii comerciale şi industriale de detecţie a incendiilor.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania