Produse
Alarmare incendiu

► Sisteme ANALOG - ADRESABILE:


marca PH SVESIS:
(click pe imagine pentru detalii)
SmartX

Centralele din seria SmartX sunt centrale analog - adresabile cu o buclă, 16 sau 32 zone logice, cu indicatoare LED pe panoul frontal, protocol Hochiki ESP (127 dispozitive pe bucla).marca ADVANCED:
(click pe imagine pentru detalii)
Advanced Electronics

ADVANCED ofera solutia multiprotocol ideala pentru echipamente analog - adresabile de alarmare la incendiu.
MxPro include doua game: MxPro5 si MxPro4. Ambele sunt disponibile in format 1 - 8 bucle, dispun de certificare EN54, p2 si 4 si sunt compatibile cu protocoalele Apollo, Argus, Hochiki si Nittan.marca C-TEC:
(click pe imagine pentru detalii)
C-Tec analog-adresabile

Centralele de avertizare la incendiu din seria XFP, au una sau doua bucle si reprezinta combinatia ideala intre calitate, tehnologie si usurinta in instalare.marca KENTEC:
(click pe imagine pentru detalii)

KENTEC analog-adresabile

Centralele analog-adresabile cu 1~2 bucle, seria Syncro AS, utilizeaza electronica de varf pentru a oferi un sistem de avertizare la incendiu flexibil, fiabil, cu integritate ridicata.
detalii

► Sisteme CONVENTIONALE:


marca PH SVESIS - seria FIGHTER:
(click pe imagine pentru detalii)
SVESIS - incendiu conventional

Centralele de alarmare si STINGERE incendiu PH SVESIS - seria Fighter sunt echipamente de ultima generatie, flexibile, extensibile cu 8 pana la 72 zone (8 zone per modul de extensie) respectiv 8 module de extensie relee a cate 8 relee fiecare.marca PH SVESIS - seria MATRIX
(click pe imagine pentru detalii)
SVESIS - incendiu conventional

Centralele de avertizare la incendiu seria Matrix 2000 (PH SVESIS) au doua unitati de baza de 4 respectiv 8 zone ce pot fi extinse pentru a furniza solutii pentru orice aplicatie cu 4, 8, 12, 16, 20 sau 24 de zone.marca C-Tec:
(click pe imagine pentru detalii)
C-Tec - Incendiu Conventional

Cu un design atractiv si un raport eficienta/cost excelent, gama centralelor conventionale CFP asigura o avertizare la incendiu eficienta pentru aplicatiile ce necesita 4 sau 8 zone.
detalii

Surse de alimentare EN54-4

Surse de alimentare - incendiu - certificate EN54

Sursele de alimentare sunt disponibile intr-o gama larga de modele: de la variantele PCB, la cele in cutie metalica sau de plastic ori la sursele ecranate (cutie perforata). Toate modelele EN54-4/A2 ofera un consum scazut, un releu de defect pentru semnalizarea defectelor de sistem si a defectelor de impedanta a bateriei.
detalii

Echipamente incendiu - Hochiki


Echipamente incendiu - Hochiki

Hochiki are o traditie remarcabilă de expertiză tehnologică specializată, ce a adus grupului recunoaşterea actuală ca unul dintre liderii mondiali ai producătorilor de soluţii comerciale şi industriale de detecţie a incendiilor.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania