Produse
Sisteme Integrate

Concept Acces 4000 este un sistem complet integrat de Control Acces, Gestiune Securitate si Automatizare cladire, un sistem perfect adaptat pentru un spatiu domestic sau comercial, in domeniul privat sau guvernamental, educational sau industrial, bancar sau sportiv etc.

Filozofia de proiectare hardware modulara permit proiectarea unui sistem perfect adaptabil necesitatilor beneficiarului, atit din punct de vedere tehnic (securitate, controlul accesului, al lifturilor, controlul iluminatului, temperaturii si al celorlalte utilitati ale cladirii, gestionarea parcarilor auto, etc.), cit si din punctul de vedere al costurilor implicate.

Mai mult, datorita scalabilitatii sale extraordinare, cit si a dezvoltarii continue de noi produse, achizitionarea unui sistem Concept Access 4000 se constituie intr-o investitie pe termen lung, evitind astfel necesitatea inlocuirii sistemului pe masura ce apar noi cerinte de securitate, control acces si automatizari.

InnerRange
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania