Emporium - Noutati

Insite GOLD


Insite GOLD

Redefinirea conceptului de securitate pentru un nou stil de viata


Verificare video HD si audio de inalta fidelitate pentru supravegherea casei sau afacerii
de oriunde, oricand.

Ne bucuram sa va putem prezenta un concept cu totul inovativ in materie de securitate:
detectorul Paradox HD cu camera video/audio integrata: HD78.

Impreuna cu centrala EVOHD, noua solutie de securitate – Paradox Insite GOLD a fost conceputa in jurul nevoilor si stilului de viata al utilizatorului, oferind atat informatii audio cat si video pentru o protectie completa.

Cu vedere video HD, audio de inalta fidelitate si o linie a produselor Paradox reinnoita, Paradox Insite GOLD furnizeaza o solutie de securitate usor de instalat atat pentru utilizatorul obisnuit, cat si pentru segmentul business, integrand elemente specifice monitorizarii CCTV clasice si elemente de control acces.

Este ca si cum utilizatorul ar putea sa se afle oricand in spatiul pe care doreste sa-l supravegheze, cand doreste si atat de mult cat doreste.
Fie ca utilizatorul doreste sa impartaseasca informatii de la distanta cu familia, sa supravegheze copiii aflati acasa sau personalul angajat ori, in cazul unei brese de securitate, sa primeasca verificare integrala audio si video, Paradox Insight este solutia potrivita.

Paradox Insite GOLD este un sistem integrat complet, perfect pentru un stil de viata modern si pentru protectia excelenta a casei sau afacerii dumneavoastra.

Promovand un stil de viata modern, Paradox Insite GOLD este supervizat de la distanta printr-o aplicatie pentru smart-phone prietenoasa, iar instalarea detectorului de securitate HD78 IP HD A/V, se realizeaza cu cablu simplu Cat5e/6 si programare minimala.

Inapoi la lista de stiri

Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania