Emporium - Noutati

16 Martie 2020

NOTIFICARE - COVID-19

NOTIFICARE - COVID-19

Stimati parteneri,

Avand in vedere actuala situatie legata de infectarea cu virusul COVID-19 si conform cu recomandarile Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va informam ca vom adopta o serie de masuri prin care vom incerca sa evitam contactul direct:

• Astfel, orice comanda cu ridicare de la oricare dintre sediile noastre va fi plasata in prealabil telefonic sau pe email.
• Va rugam, de asemena, sa ne anuntati ora de ridicare a comenzii, pentru a o putea pregati in avans.
• Incepand cu data prezentei, NU vom mai accepta plata cu numerar, ci doar cu cardul sau ordin de plata.

Va multumim pentru intelegere si va rugam ca indiferent de natura situatiei (service, tehnic, etc) sa ne contactati in prealabil telefonic sau pe email.

detalii

 

14 Februarie 2020

Amortizoare pentru usi

Amortizoare pentru usi

În general, amortizoarele de uși sunt utilizate pentru locații cu trafic mediu sau greu și sunt extrem de durabile. Există opțiuni pentru uși interioare sau exterioare iar alegerea modelului depinde de mai mulți factori precum: preferința clientului, opțiunile producătorului, specificațiile clădirii, dar și de aspecte precum: mărimea și greutatea ușii, locația, frecvența deschiderii, puterea loviturii de final etc.
Amortizoarele se pot monta pe orice fel de ușă: uși meta-
lice, uși din lemn masiv, uși celulare de interior, uși din aluminiu sau PVC, uși cu protecție la incendiu și uși din sticlă.

detalii

 

05 Februarie 2020

Control Acces Standalone

Control Acces Standalone

Sistemele autonome (standalone) sunt sisteme de control acces de nivel bazal. Termenul se referă la o metodă de control acces utilizată într-o singură locație ce nu se află în rețea cu locații similare. De exemplu, o casă ce necesită o singură tastatură pentru controlul accesului la intrare sau un bancomat situat departe de sucursala băncii, ce permite accesul numai deținătorilor de carduri.

Sistemele autonome nu au de obicei mai mult de 10 puncte de acces. Aceste puncte nu sunt conectate la o rețea centrală (sau la o “gazdă”) și sunt programate să funcționeze separat. În funcție de tipul cititorului de cartele, taguri de proximitate sau de amprente aceste sisteme de control acces pot fi montate la exterior sau interior și pot fi accesate pe bază de cod, cartelă / tag, amprentă etc.

detalii

 

22 Ianuarie 2020

Control Acces via Bluetooth

Înlocuiţi cartela de acces cu smartphone-ul!
Odată cu dezvoltarea rapidă a diferitelor tehnologii și aplicații în jurul telefoanelor
inteligente, acestea au devenit un element indispensabil in viața noastră de zi cu zi.

Echipamentele cu tehnologie Bluetooth sunt o soluţie de control acces ce îmbină securitatea cu confortul, facilitând utilizarea smartphone-ului în aplicații de control acces în locul cardurilor de proximitate sau în paralel cu acestea.

detalii

 

04 Noiembrie 2019

INSTRUCTIUNI PENTRU MIGRAREA UNUI CONT PMH CATRE SWAN

În vederea îmbunătățirii serviciilor, PARADOX a optat pentru transferul conturilor (site-urilor) create în vechiul server PMH către noul server SWAN.
Accesul din aplicatia iParadox catre conturile create pe platforma Paradox MyHome (PMH) va fi oprit definitiv in data de 17 nov 2019. Dupa aceasta data, utilizatorii de conturi PMH ce nu au realizat migrarea catre Insite Gold (repsectiv platforma Swan) nu vor mai putea utiliza serviciile PMH ci doar conexiunea de tip IP static.
Migrarea catre aplicatia Insite Gold a clientilor cu conturi PMH se va putea realiza si dupa aceasta data, pana pe 15 dec 2019 inclusiv, iar clientii ce vor realiza migrarea vor primi cadou 1 sau 2 ani de abonament cadou.

Pentru migrarile ce se vor realiza dupa data de 15 decembrie 2019, nu mai este valabila oferta promotionala de 1 sau 2 ani abonament cadou.

Documentația necesară procesului de migrare o puteți accesa de aici.

Manualul complet de utilizare al aplicatiei mobile Insite Gold il puteti accesa de aici.

sau puteti urmari direct pasii de mai jos::migrare PMH > SWAN

detalii

 
Pagini : : 1234567
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania