Produse
Sisteme adresabile
SmartX

SmartX

Centrala analog - adresabila cu o bucla, 16 sau 32 zone logice cu indicatoare LED pe panoul frontal, protocol Hochiki ESP (127 dispozitive pe bucla).
detalii
Centrale Adv. Electronics

Centrale ADVANCED

Centralele ADVANCED ofera solutia multiprotocol ideala pentru echipamente analog - adresabile de alarmare la incendiu.
MxPro include doua game: MxPro5 si MxPro4. Ambele sunt disponibile in format 1 - 8 bucle, dispun de certificare EN54, p2 si 4 si sunt compatibile cu protocoalele Apollo, Argus, Hochiki si Nittan.
detalii
Centrale C-Tec

Centrale C-Tec

Seria centralelor analog-adresabile C-Tec: XFP este disponibila in 2 variante: centrale cu 1 bucla si 16 zone (in carcasa de plastic), respectiv centrale cu 1-2 bucle si 32 zone (in carcasa metalica).
detalii
Senzori adresabili Hochiki

Senzori adresabili - Hochiki

Inteligenta, designul si sensibilitatea crescuta a produselor marca Hochiki, combinate cu tehnologia de ultima generatie, sunt doar cateva dintre caracteristicile ce fac din gama senzorilor analog-adresabili cea mai buna alegere pentru sistemul dvs. de avertizare incendiu.
detalii
Sirene/Lampi Hochiki

Sirene/Lampi Hochiki alimentate de pe bucla

Produsele si accesoriile audio/vizuale Hochiki permit integrarea completa si au o flexibilitate excelenta, datorata sistemului de alimentare de pe bucla si a controlului prin intermediul centralei.
detalii
Module Hochiki si accesorii

Module Hochiki si accesorii

Gama variata de module Hochiki si accesorii specifice
detalii
Butoane incendiu adresabile

Butoane incendiu adresabile

Inteligenta, deisgn-ul si viteza de raspuns sunt doar cateva dintre facilitatile ce fac din butoanele adresabile de incendiu marca Hochiki cea mai buna alegere.
detalii
Bariere de fum

Bariere de fum Hochiki

Bariere de fum Hochiki
detalii
Accesorii programare

Accesorii programare

Accesorii programare
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania