Produse
Sisteme IntegrateINTEGRITI
Sistem integrat de Control Acces, Gestiune Securitate si Automatizare cladire


Integriti este o soluţie integrată dedicată oricărui spaţiu domestic sau comercial, în domeniul privat sau guvernamental, educaţional sau industrial etc., ce utilizează tehnologia de ultimă generaţie pentru a oferi un sistem modular perfect adaptat necesităţilor beneficiarului, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere al costurilor implicate.

Fiind o soluţie bazată pe IP în reţea, utilizează infrastructura deja existentă pentru conectivitate nelimitată si poate fi cu usurinta administrat utilizand aplicatiile mobile dedicate operarii de la distanta, via smartphone sau alt dispozitiv mobil.Solutia INTEGRITI are o componenta SOFTWARE si o componenta HARDWARE. SOFTWARE-ul Integriti Professional permite de asemenea integrarea cu o serie de sisteme HR existente respectiv o varietate de produse terţe şi include 2 sub-aplicaţii: 1. GateKeeper - interfaţă prietenoasă dedicată utilizatorilor finali, prin care aceştia pot acorda permisiuni şi stabili zonele de armare/dezarmare ale sistemului. 2. System Designer - dedicată instalatorilor, permite acestora configurarea funcţionalităţilor, conform cu specificul/cerinţele locaţiei.

HARDWARE-ul Sistemului Integriti este compus din 3 categorii de componente:
1. Controlere- ISC (Integriti Security Controller) / IAC (Integriti Access Controller)
2. Module de retea (via RS-485 sau IP LAN)
3. Extensii locale (via UniBus)

Software Integriti

Software Integriti

Software-ul Integriti permite administrarea sistemului local sau de la distanta si de asemenea integrarea cu o serie de sisteme HR existente respectiv o varietate de produse terţe.

Functie de complexitatea, dimensiunea sistemului si nivelul operarii, se poate opta pentru una din variantele de software disponibile:
• Integriti Professional
• Integriti Express
• Integriti Commissioning Software

detalii
splash licente opt

Software - Licente optionale

Sistemul Integriti permite achizitionarea diferitelor licente (module)optionale ce permit adaptarea solutiei integrate la cerinţele clientului:
licenta integrare CCTV
licenta interfata smartphone - server
licenta recunoastere placuta inmatriculare
licenta raportare avansata
licenta photo ID
etc.
detalii
integriti enterprise - splash

Software - Licente optionale Enterprise

Aceste facilităţi opţionale sunt adresate funcţionalităţii la nivel Enterprise. O serie dintre acestea au un grad ridicat de complexitate , motiv pentru care recomandăm consultarea cu un reprezentant vânzări al nostru pentru a asigura iniţializarea şi funcţionarea la cel mai bun nivel de performanţă al sistemului.
detalii
Controlere Integriti

Controlere Integriti

Controlerul inteligent de Acces Integriti (IAC) sau controlerul de Securitate (ISC) utilizează cea mai nouă tehnologie bazată pe IP, integrând funcţii de securitate şi control acces si adaptandu-se oricarui tip de aplicatie, de la cele rezidentiale la cele organizationale.
detalii
splash - Module de retea

Module de retea

Module de retea

Module de retea Integriti, via RS-485 sau IP LAN: module de extensie, module de acces (ILAM / SLAM), tastatura Integriti Prisma.
detalii
splash - ext locale

Extensii locale

Extensii locale via UniBus:
magistrala de comunicatie UniBus
tastaturi şi cititoare de card Inner Range SIFER
detalii
Licente Smart Card

Licente Smart Card

Smart Cardurile sunt folosite în controlerele Integriti (ISC/IAC) ca mijloc de setare al nivelului de operare al controlerului şi/sau pentru a facilita accesul la diversele opţiuni suplimentare de caracteristici hardware.
Dacă nu este instalat un Smart Card pe controler, atunci acesta va opera la nivelul de bază: 16 uşi, 100 zone, 200 utilizatori, 10.000 evenimente (Nivel 0 Standard).
detalii
splash - nivele upgrade

Chei Upgrade SmartCard

Dacă controlerul are deja un Smart Card instalat, se poate face upgrade de nivel sau pot fi adăugate facilităţi opţionale suplimentare în orice moment.
Smart Card-ul nu trebuie înlocuit fizic, este suficientă adăugarea unei licenţe software sau local, poate fi utilizată tastatura.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania