Produse
Emporium - DVR

Sistemele DVR (Digital Video Recorder) si NVR (Network Video Recorder) sunt sisteme digitale flexibile, fiabile, cu o aplicabilitate larga in industria de supraveghere video, oferind in acelasi timp un pachet software bine structurat si dezvoltat.

In ultimii 20 de ani, dezvoltarea rapida a algoritmilor de compresie video, cresterea vitezei de procesare a calculatorului și reducerea în dimensiune fizica a dispozitivelor de stocare a datelor au permis trecerea de la sistemele analogice de inregistrare de tip video-recorder (VCR) la sistemele DVR, cu stocare pe HardDisk. Pasul urmator tehnologic l-a constituit aparitia NVR-urilor, inregistratoare digitale utilizate in supravegherea video IP. Principala deosebire dintre cele doua tipuri de inregistratoare este aceea ca in timp ce NVR-ul este legat la o retea iar informatia video este codata si procesata de catre camera apoi transmisa catre NVR pentru stocare/vizualizare de la distanta, in cazul DVR-ului informatia este procesata local (necesita o placa de captura video).
NVR-ul este practic un program software ce inregistreaza fluxul video intr-un format digital, pe un hard disk, USB flash, card de memorie sau alt dispozitiv de stocare. Un NVR nu conține hardware de captura video dedicat. Cu toate acestea, software-ul ruleaza de obicei pe un dispozitiv dedicat, cu un sistem de operare integrat.
Desi ambele sisteme (DVR/NVR) sunt frecvent numite "digitale", un DVR doar compune digital fluxurile video analogice și le stochează pe un hard-disk, termenul "digital" referindu-se la modul de comprimare și depozitare a informatiei. DVR-ul trebuie prin urmare să fie situat în apropierea semnalului analogic, in timp ce un NVR primeste imagini digitale direct de la rețeaua IP. Unele camere IP pot furniza stream video atat in HighDefinition pentru stocare cat si stream in format compatibil utilizarii pe dispozitive mobile.

Sistemele IP sunt foarte usor de configurat, accesul la acestea realizandu-se prin intermediul browser-ului web. Fiind independent fata de pozitia in sistem a camerei IP, un NVR permite inregistrarea/redarea simultana si deci implicit analizarea fluxului de date video in timp ce un alt flux de date tocmai se inregistreaza. Practic, NVR-ul poate fi amplasat virtual oriunde, singura conditie fiind aceea de a se situa in aceeasi retea LAN cu camerele IP. NVR-urile pot fi echipate cu spatiu de stocare extern fara ca acest lucru sa determine oprirea procesului de inregistrare/redare, pentru o mai buna scalabilitate, back-up usor sau recuperare facila a datelor din retea.

Kituri NVR Wi-Fi

Kituri NVR Wi-Fi

Kituri video HD Wi-Fi, cu 4 sau 8 camere IP

permit o instalare usoara plug&play, partajare camere in sistem P2P,instalare economica fara cabluri. Functioneaza in frecventa radio 2.4G NVR + IP, avand o arie acoperire WiFi de pana la 800m in spatiu liber si posibilitate de vizualizare de la distanta via PC, smartphone sau alt dispozitiv mobil.
detalii
NVR - Uniview

NVR - Uniview

NVR-urile sunt dispozitive de stocare ideale atat pentru sistemele de supraveghere video montate in cadrul diferitelor proprietati, fie ele rezedientiale sau nu, cat si pentru supravegherea birourilor sau a incintei unei cladiri.

Inregistratoarele video de retea (IP) marca Uniview au 4,8, 16 sau 32 canale si permit inregistrarea in format digital a imaginilor primite de la camere de tip IP.
logo uniview
detalii
NVR - Network Video Recordere

NVR-uri - Digiever

Va oferim o gama completa de NVR-uri marca Digiever: Entry Level, Middle si Profesionale. Network Video Recorderele (NVR) sunt sisteme complete de supraveghere IP cu afișare locală, monitorizare de la distanță și înregistrare MegaPixel pentru 5 - 25 canale.

Digiever - NVR
detalii
DVR - HDCVI Dahua

DVR - HDCVI Dahua

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) este o tehnologie brevetată de Dahua Technology, o soluție de supraveghere ce permite transmisia video la rezoluții de până la 4K pe distanțe mari și la costuri reduse, utilizând cablu coaxial sau UTP.
DVR-urile multistandard HDCVI cu 4~16 canale suportă camere HDCVI, Analog, IP, AHD, TVI si sunt compatibile ONVIF 2.4.1.
logo dahua
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec