Produse
Televiziune cu circuit inchis
Camere IP - Uniview

Camere IP - Uniview

Uniview este unul din cei mai importanti furnizori de solutii si produse de supraveghere video profesionale din China, oferind o gama bogata de produse in pas cu cea mai noua tehnologie, alaturi de servicii profesionale pentru clientii din intreaga lume. Solutiile Uniview IP sunt utilizate in cele mai variate domenii, de la securitatea publica, monitorizarea traficului, la supravegherea centrelor comerciale sau de afaceri, a cladirilor inteligente etc.
uniview logo
detalii
Camere IP plug&play

Camere IP plug&play

Camere IP MegaPixel de interior sau exterior, cu redare video si audio pe iPhone /iPad şi Android
Sunt ideale pentru securizarea spaţiilor comerciale mici, birourilor, spaţiilor rezidenţiale, monitorizarea copiilor etc.
Configurare ultra rapida, in 3 pasi simpli:
1. conectare camera la web
2. descarcare aplicatie CamView
3. introducere ID/parola pentru a urmari transmisia video/audio

detalii
Domes

Camere Speed Dome PTZ

Camere performante, usor de instalat, ofera stabilitate, supraveghere de cel mai inalt nivel, utilizate cu succes in spatii precum: banci, hoteluri, supermarket-uri, spitale, birouri guvernamentale, statii etc.
detalii
Adaptoare cablu coaxial - UTP

Adaptoare cablu coaxial - UTP

In incercarea de a oferi cea mai buna solutie pentru nevoile specifice ale unei aplicatii CCTV, Emporium va ofera o gama variata de adaptoare.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania