Emporium - Noutati

10 Ianuarie 2018

Insite GOLD

Redefinirea conceptului de securitate pentru un nou stil de viata
Paradox Insite GOLD este o solutie ce integreaza capabilitatile superioare de securitate cu verificarea video HD si audio, pentru o supraveghere a casei sau afacerii de oriunde, oricand.
Ne bucuram sa va putem prezenta un concept cu totul inovativ in materie de securitate:
detectorul Paradox HD cu camera video/audio integrata: HD78.
Impreuna cu centrala EVOHD, noua solutie de securitate – Paradox Insite GOLD a fost conceputa in jurul nevoilor si stilului de viata al utilizatorului, oferind atat informatii audio cat si video pentru o protectie completa.

detalii

 

30 Noiembrie 2017

Functii Comunicatoare Paradox

Stimati parteneri,

Va prezentam diferentele existente inregistrate la modulele de comunicatie Paradox si la versiunile de firmware la data de 30.11.2017.
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa parcurgeti documentul FUNCTII COMUNICATOARE PARADOX.

detalii

 

14 Iunie 2017

TM70 - tastatura cu display de 7”

TM70 este o tastatura cu Touch Screen proiectata pentru a comunica cu panourile de control Paradox, oferind o interfata usor de utilizat.

Caracteristici:

• compatibilitate: SWAN, EVO, Spectra, Magellan
• design modern, procesor puternic;
• LCD "touch screen" color, diagonala 7'', rezolutie: 800x480 px;
• meniuri intuitive pe baza de pictograme grafice;
• utilizeaza o tehnologie avansata combinata cu un processor puternic FGPA;

detalii

 

04 Ianuarie 2017

Seria de Interior NV75M/X/R/W

Seria detectorilor de tipul Paradox NV75M/X/R/W destinati spatiilor de interior asigura o detectie si o stabilitate superioara gratie revolutionarului ansamblu de oglinzi paralele duble Mironel, lentilei Fresnel, algoritmului True Pet Immunity si tehnologiei de top cu IR activ folosita pentru Anti-Mask (EN50131 Grad 3). Varianta radio NV75MR asigura o durata de viata a bateriilor de pana la trei ani, chiar si in conditiile pastrarii functiei de Anti-Mask activa.

In topul seriei se afla detectorul NV75MW, care datorita modulului de microunde cu shift de frecventa asigura functia See True, recomandandu-l pentru aplicatiile cu cel mai inalt grad de securitate.

detalii

 

27 Octombrie 2016

Participare Romanian Security Fair 2016

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) a organizat in perioada 20 - 22 octombrie 2016, in cadrul ROMEXPO evenimentul expozitional dedicat tehnicii de securitate, Romanian Security Fair - editia IV-a.
www.romaniansecurityfair.ro

Expozitia s-a adresat tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si strainatate, precum si specialistilor si consumatorilor de securitate.detalii

 
Pagini : : 1234
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania