Emporium - Noutati

01 Octombrie 2018

Concept 4000 by Inner Range

Integrand 20 de ani de experienta in domeniu, platforma Concept 4000 impreuna cu Software-ul Insight de la Inner Range ofera o solutie excelenta de securitate si control acces pentru compania dumneavoastra.

Datorita filozofiei de proiectare modulara, sistemul poate fi modificat si adaptat dupa dorinta pentru o protectie 24 ore din 24. Criptarea pe 128 biti, canalele multiple de raportare si componentele de inalta calitate asigura o securitate de neegalat.

Optiunile de integrare cu sisteme conexe fac din Concept 4000 solutia ideala pentru o multitudine de aplicatii, de la administrarea cladirilor, la automatizari, control acces si interfete lift, monitorizare si raportare, integrare cu sisteme ERP sau Payroll, solutii de administrare hoteliera etc.

detalii

 

01 Octombrie 2018

Promotia verii

Stimati parteneri,

Va prezentam promotia valabila in perioada 01 august - 31 decembrie 2018: Mari reduceri de preturi la camerele IP si NVR-urile Uniview. Detalii in sectiunea Oferte Speciale.

detalii

 

25 Septembrie 2018

Syncro AS – centrale analog adresabile de avertizare la incendiu (1~2 bucle adresabile)

Potrivite pentru solutii de detectie incendiu de dimensiuni mici sau medii, centralele Syncro AS pot fi extinse si conectate in retea pentru a deveni parte a unor sisteme mult mai mari daca este necesar. Syncro AS se conecteaza la oricare dintre echipamentele periferice Syncro precum: repetoare View, placi I/O 16 canale, placi de releu, placi de sunet si placi zone conventionale, furnizand pana la 512 puncte suplimentare complet programabile. Conectarea Syncro AS cu alte centrale Syncro sau repetoare se realizeaza utilizand cardul de retea

detalii

 

24 Septembrie 2018

SOLO365 - noul standard in testarea detectoarelor de fum

Echipamentele Solo au o tradiţie de peste 30 de ani in domeniu. Ţinand cont de evoluțiile tehnologice si nevoia de fiabilitate, Solo365 completeaza gama de produse, fiind proiectat pentru a fi compatibil cu numarul tot mai mare de detectoare sofisticate de pe piaţa si adaptandu-se standardelor stabilite de acestea.
Solo365 Tester pentru detectoarele de fum
Genereaza fum utilizand cartuse de fum fara presiune. Noua metoda este mai usor de utilizat si testat, mai fiabila si potrivita inclusiv sistemelor de detectie a fumului prin aspiratie (ASD).

detalii

 

26 Martie 2018

DCT6 - contact magnetic cu frecventa selectabila

Paradox ofera o gama variata de contacti magnetici radio pentru ferestre si usi, care furnizeaza solutii pentru diferite aplicatii, inclusiv solutii de instalare aparente sau ingropate.
Toti contactii magnetici asigura o stabilitate solida impreuna cu sistemele radio Paradox. Datorita bateriilor alcaline / litiu cu durata lunga de utilizare, acesti contacti sunt rentabili din punct de vedere al costurilor.

Noul contact magnetic DCT6, lansat de Paradox anul acesta, este proiectat pentru instalatii discrete in usa, in cadru cu filet sau filet cu flansa.
Datorita magnetului mic si puternic, poate functiona cu un decalaj de pana la 10 mm intre contact si magnet.

detalii

 
Pagini : : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania