Produse
Centrale Adv. Electronics

Centralele ADVANCED ofera solutia multiprotocol ideala pentru echipamente analog-adresabile de alarmare la incendiu. MxPro include doua game: MxPro5 si MxPro4. Ambele sunt disponibile in format de 1 - 8 bucle, dispun de certificare EN54, p2 si 4 si sunt compatibile cu protocoalele Apollo, Argus, Hochiki si Nittan.

MxPro5

MxPro5

Centralele de avertizare la incendiu seria MxPro5 contin de doua ori mai multe componente pe centimetru patrat fata de seria MxPro4. Cu o putere de procesare impresionanta, centralele din aceasta serie sunt greu de egalat iar software-ul Dynamix Tools permite o configurare si utilizare facila, indiferent ca este vorba de o solutie de tip rezidential sau o solutie complexa de mari dimensiuni.

Centralele MxPro5 sunt disponibile in format de 1, 2, 4 sau 8 bucle, si sunt compatibile cu protocolul Hochiki ESP.
Advanced Electronics - avertizare incendiu
detalii
MxPro4

MxPro4

MxPro 4 este o centrala de avertizare incendiu international recunoscuta. Construita pe deja cunoscuta platforma Advanced Mx-4000, centralele din aceasta serie sunt instalate in peste 100,000 de locatii in intreaga lume, in configuratii de la cele mai simple la cele mai complexe.

Seria MxPro4 este precursoarea seriei MxPro5, este usor de utilizat si isi poate extinde facilitatile gratie gamei generoase de periferice si accesorii, astfel incat sa se potriveasca celor mai variate configuratii.
MxPro4 utilizeaza o versiune simplificata a software-ului Dynamix Tools, pentru o configurare si administrare facila.

Centralele MxPro4 sunt disponibile in format de 1, 2, 4 sau 8 bucle, si sunt compatibile cu protocolul Hochiki ESP.
Advanced Electronics - avertizare incendiu

MX4100: Centrala 1 bucla, seria MxPro4

MX4200: Centrala 2 bucle, seria MxPro4

MX4400: Centrala 4 bucle, seria MxPro4

MX4800: Centrala 8 bucle, seria MxPro4

detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania