Produse
ParadoxRedefinirea conceptului de securitate pentru un nou stil de viata

Verificare video HD si audio de inalta fidelitate pentru supravegherea casei sau afacerii
de oriunde, oricand.

Detectorul Paradox HD cu camera video/audio integrata: HD78., impreuna cu centrala EVOHD ofera o solutie de avertizare video/audio inovativa. Noua solutie de securitate functioneaza impreuna cu aplicatia Paradox Insite GOLD si a fost conceputa in jurul nevoilor si stilului de viata al utilizatorului, oferind atat informatii audio cat si video pentru o protectie completa.

Cu vedere video HD, audio de inalta fidelitate si o linie a produselor Paradox reinnoita, aceasta este o solutie de securitate usor de instalat atat pentru utilizatorul obisnuit, cat si pentru segmentul business, integrand elemente specifice monitorizarii CCTV clasice si elemente de control acces.

Fie ca utilizatorul doreste sa impartaseasca informatii de la distanta cu familia, sa supravegheze copiii aflati acasa sau personalul angajat ori - in cazul unei brese de securitate - sa primeasca verificare integrala audio si video, Insite GOLD este solutia care ofera toate aceste facilitati.

Paradox Insite GOLD este un sistem integrat complet, perfect pentru un stil de viata modern si pentru protectia excelenta a casei sau afacerii dumneavoastra.

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

Insite Gold
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec