Emporium - Noutati

27 Martie 2019

HD88 - o solutie unica complet integrata

Camera de exterior ethernet / Wi-Fi HD88 a fost conceputa pentru a furniza supraveghere video HD & audio Hi-DEF integrata cu sistemele de securitate si acces Paradox. HD88 permite inregistrare HD la 720p, compresie H.264, inregistrare tip ROT (declansata de evenimentul ce a generat alarma) sau declansata de activarea senzorului de miscare intern, inregistrare pre-alarma, dar si moduri specifice de zi/noapte. De asemenea, detectorul de miscare are imunitate la prezenta animalelor in perimetrul protejat. HD88 a fost conceput ca o solutie unica integratoare pentru supraveghere video, acces si automatizare.

detalii

 

06 Februarie 2019

Hochiki

Hochiki

Hochiki - lider international echipamente incendiu din 1918

Cu o recunoaştere internaţională în industria sistemelor de avertizare la incendiu, Hochiki oferă echipamente pentru o gamă variată de aplicaţii, de la sisteme analog adresabile - gama ESP, la sisteme convenţionale - gama CDX, echipamente pentru aplicaţii marine etc.

detalii

 

20 Ianuarie 2019

Kituri video HD WiFi

Kituri video HD WiFi


instalare usoara AUTO PAIR, true plug&play

• configuraţia wireless pentru comunicaţia NVR-ului cu camerele IP este deja realizată din fabrică
• camerele trebuie doar conectate la sursa de alimentare si sunt gata de inregistrare

NVR cu router incorporat
• reţea Wi-Fi proprie, nu necesită access point sau router wireless
• camerele IP se conecteaza la WiFi-ul local al NVR-ului, nu la cel rezidenţial, astfel că sistemul poate funcţiona local chiar şi fără oconexiune la internet

Vizualizare live şi redare de la distanţă
via PC sau smartphone, tabletă ori alte dispozitive mobile

1. conectarea NVR-ului la internet
2. descărcarea aplicaţiei gratuite Ip Pro utilizând codul QR sau direct via AppStore / GooglePlay
3. înregistrarea NVR-ului în aplicaţie (utilizând un cod QR sau introducând manual ID-ul unic)
4. vizualizare live sau redare de pe dispozitivul mobil

detalii

 

14 Ianuarie 2019

Lansarea serverului PMH SWAN

Noul server PMH (ParadoxMyHome) SWAN permite conectarea la sistemele Paradox fara a necesita programarea unui IP, deschiderea si redirectionarea porturilor sau UPNP (Universal Plug and Play).

Server-ul PMH Swan pastreaza NUMAI adresele de IP necesare, fara a retine niciun fel de alte date despre instalatie, neexistand astfel riscuri de incalcare a intimitatii sau posibilitatea de a impartasi date cu autoritatile. Spre deosebire de alte servicii, Paradox nu pastreaza date aferente domeniului creat, din motive de securitate.

detalii

 

12 Noiembrie 2018

PS45

PS45 este o sursa de alimentare in comutatie, dar care poate fi utilizata si in mod stand-alone, conceputa in principal pentru alimentarea a 10 detectoare cu camera video HD88/HD78 sau pentru orice dispozitiv de 13.8V. Cu o capacitate de back-up baterie de pana la 27Ah, sursa PS45 este o solutie eficienta, de incredere.

PS45 are o tensiune de intrare intre 100Vac~240Vac curent alternativ. De asemenea, ofera putere de alimentare auxiliara continua de 4.5A, 15 Vdc constant si functioneaza pe AC sau cu acumulator. PS45 permite o incarcare ultra-rapida 500mA ~ 1500A cand iesirea auxiliara nu este utilizata la maximum.

detalii

 
Pagini : : 123456
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania