Produse
Sisteme Integrate

Licente Smart Card
Smart Cardurile sunt folosite în controlerele Integriti (ISC/IAC) ca mijloc de setare al nivelului de operare al controlerului şi/sau pentru a facilita accesul la diversele opţiuni suplimentare de caracteristici hardware.
Dacă nu este instalat un Smart Card pe controler, atunci acesta va opera la nivelul de bază: 16 uşi, 100 zone, 200 utilizatori, 10.000 evenimente (Nivel 0 Standard).

INTG-996020

INTG-996020

Smart Card Nivel 0 (Card nescris)
Smart Card-ul de nivel 0 poate inmagazina oricare din licentele cu facilităţi optionale listate mai jos. Smart Card-ul de nivel 0 se recomandă a se utiliza unde nu este necesar un nivel mai mare, el putând fi actualizat la un nivel superior in orice moment ulterior.
detalii
INTG-996029

INTG-996029

Licenta Smart Card pentru conectarea de la distanta prin Software-ul CS (abonament)
Licenţa permite ca un controler Integriti (ISC/IAC) prevazut cu un Smart Card de minim nivel 1 sa fie administrat de catre un instalator, utilizand software-ul de punere in functiune dedicat (Integriti Commisioning Software - CS).
detalii
INTG-996021

INTG-996021

Licenta pentru interfaţa Smartphone - Controller
Această licenţă permite dispozitivelor mobile Apple/Android să utilizeze aplicaţia mobilă dedicată pentru conectarea la un controler Integriti (ISC/IAC). Fiecare licență pentru interfața Smartphone -Controller permite până la 5 conexiuni simultane initiate de utilizatori.
detalii
INTG-996027

INTG-996027

Licenta Smart Card pentru interfatare de nivel inalt cu sistemul de control al iluminării C-Bus -
Licenta permite integrarea sistemului de control al iluminării Clipsal C-Bus cu controlerul Integriti (ISC/IAC). Integrarea permite controlul complet automatizat al sistemelor de iluminare pentru o securitate mai bună şi administrarea eficientă a energiei.
detalii
INTG- 996022

INTG- 996022

Licenţă Smart Card pentru interfatare de nivel inalt cu sisteme de automatizări (BMS)
Interfaţa de automatizări permite unui controler Integriti (ISC/IAC) conectarea cu un sistem terţ de administrare clădire/locuinţă (BMS)
utilizând o conexiune TCP/IP sau serială RS232.
detalii
INTG-996228B

INTG-996228B

Licenta Smart Card pentru integrare cu BacNet/IP
Pentru BACnet/IP licenţa permite integrarea unui controler Integriti (ISC/IAC) cu un dispozitiv gateway pentru sisteme de administrare clădiri (BMS) furnizat de către Inner Range. Această licenţă poate fi oferită doar in urma consultării prealabile cu echipa de vânzări a Inner Range, fiind necesară programarea interfeţei de către personal specializat.
detalii
INTG-996228M

INTG-996228M

Licenta Smart Card pentru integrare cu Modbus
Pentru Modbus licenţa permite interfetei integrate de comunicatie Modbus sa fie activata si configurata de catre integratorul de sistem, fara a fi necesara consultarea prealabila a unui reprezentant de vanzari Inner Range.
detalii
INTG-996023

INTG-996023

Licenta Smart Card pentru interfatare de nivel inalt cu sisteme de gestiune a lifturilor
Aceasta licenta permite controlerului Integriti (ISC/IAC) integrarea cu o varietate de producatori de lifturi. Aceasta licenta poate fi oferita doar ca urmare a consultarii prealabile cu echipa de vanzari a Inner Range, fiind necesară programarea interfeţei de către personal specializat.
detalii
INTG-996025

INTG-996025

Licenta Smart Card pentru integrarea IP a sistemelor de garduri de inalta securitate
Licenta permite integrarea controlerului Integriti (ISC/IAC) cu un sistem de garduri de inalta securitate. Integrarea permite monitorizarea si controlul sistemului de garduri direct din software-ul Integriti.
detalii
INTG-996030

INTG-996030

Licenta Smart Card pentru functionalitate peer-to-peer avansata
Functionalitatea peer-to-peer se refera la modul de comunicatie directa existenta intre controlere, independent de serverul Integriti.
detalii
INTG-996026

INTG-996026

Licenta Smart Card pentru module de extensie virtuale
Licenta permite adaugarea unor module de extensie virtuale la un controler Integriti (ISC/IAC) si se acorda per modul. Fiecare modul de extensie virtual furnizeaza 32 intrari de zona si 32 iesiri auxiliare ce pot fi utilizate pentru functii logice / control automatizari.
detalii
INTG-996235

INTG-996235

Licenta Smart Card pentru grup de incuietori electronice pentru vestiare
Licenta pentru incuietori vestiare permite unui controler Integriti (ISC/IAC) controlul diferitelor incuietori electronice pentru casete / vestiare.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania