Produse
Sisteme Integrate

Sistemul Integriti permite achizitionarea diferitelor licente (module)optionale ce permit adaptarea solutiei integrate la cerinţele clientului:
licenta integrare CCTV
licenta interfata smartphone - server
licenta recunoastere placuta inmatriculare
licenta raportare avansata
licenta photo ID
etc.

INTG-996926

INTG-996926

Licenta lnterfata Smartphone-Server
Aceasta licenta permite dispozitivelor mobile Apple sau Android care ruleaza aplicatia lntegriti Mobile sa se conecteze la un server lntegriti. Este furnizata astfel o imagine de ansamblu a supra Tntregului sistem de securitate, utila Tn mod special Tn instalatii multi-controler. Este necesara o licenta Smartphone - Server pentru fiecare controler online.
detalii
INTG-996920

INTG-996920

Licenţă integrare TVCI - pentru primele 32 camere
Licenţa permite integrarea unei varietăţi de sisteme TVCI cu software-ul Integriti şi se acordă per cameră. Aceasta licenţa initiala de integrare TVCI permite integrarea a pana la 32 de camere, independent de brandul ales al respectivelor echipamente TVCI. Consultaţi reprezentantul de vânzari pentru lista completă a sistemelor TVCI compatibile.
detalii
INTG-996921

INTG-996921

Licenţă integrare TVCI - pentru 8 camere suplimentare
Licenţa permite extinderea integrarii TVCI cu încă 8 camere, pentru fiecare instanţă a acestei licenţe.
detalii
INTG-996966

INTG-996966

Licenţă pentru recunoastere plăcuţă înmatriculare
Licenţa pentru recunoasterea plăcuţei de înmatriculare permite placii de inmatriculare capturate prin intermediul unui sistem TVCI compatibil, sa fie utilizata ca un element de identificare utilizator pentru a-i permite acestuia accesul in parcari sau la zonele de acces cu bariera.
detalii
INTG-996923

INTG-996923

Licenţă raportare avansata
In timp ce pachetul de baza al Integriti Professional include functii de raportare de baza, caracteristica de raportare avansata permite clientului generarea de rapoarte foarte flexibile, mai detaliate si cu continut grafic.
detalii
INTG-996930

INTG-996930

Licenţă Comunicator - Email, SMS & Pager
Această licenţă permite trimiterea manuală / automată a mesajelor de la serverul Integriti, utilizând una din căile de comunicaţie disponibile:E-mailuri / mesaje text / SMS / Pager: conectare la un server de paging utilizând protocolul TAP over IP
detalii
INTG-996922

INTG-996922

Licenţă modul Photo ID
Această licenţă permite designul personalizat şi tiparirea cartelelor de acces.
În plus faţă de această licenţă software, tiparirea din aplicatia Photo ID necesită achizitionarea unei imprimante de carduri specializate (furnizată de terti).
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania