Produse
Sisteme Integrate

Software-ul Integriti permite administrarea sistemului local sau de la distanta si de asemenea integrarea cu o serie de sisteme HR existente respectiv o varietate de produse terţe.

Include 2 sub-aplicaţii:
1. GateKeeper - interfaţă prietenoasă dedicată utilizatorilor finali, prin care aceştia pot acorda permisiuni şi stabili zonele de armare/dezarmare ale sistemului.

2. System Designer - dedicată instalatorilor, permite acestora configurarea funcţionalităţilor, conform cu specificul/cerinţele locaţiei.Functie de complexitatea, dimensiunea sistemului si nivelul operarii, se poate opta pentru una din variantele de software disponibile:

Integriti Professional
Este un software dedicat aplicaţiilor medii sau mari şi poate fi implementat pe un număr nelimitat de site-uri locale sau la distanţă. Site-urile individuale îşi păstrează autonomia funcţională, în timp ce utilizatorii şi permisiunile de sistem sunt administrate global la nivel de organizaţie.

Integriti Express
Este un software utilizat pentru configurarea şi gestiunea unui singur site (un singur controler) şi oferă o serie de permisiuni flexibile pentru utilizatori. Permite upgrade-ul la versiunea profesională.

Integriti Commissioning Software
Este un software destinat instalatorilor, dedicat punerii în funcţiune a sistemului Integriti. Există posibilitatea achiziţionării unei licenţe anuale ce permite conectarea instalatorului de la distanţă.

Serviciu SkyTunnel

Serviciu SkyTunnel

SkyTunnel este primul serviciu cloud din industrie ce oferă conexiunea simpla a componentelor hardware, software si aplicatiilor Integriti Mobile, fara configurari complexe de rutere si porturi. Serviciul SkyTunnel permite de asemenea controlerelor Integriti sa raporteze alarmele direct via IP catre statii de monitorizare echipate cu receptoare Multi-path sau Patriot, fara alte dispozitive de transmisie si conexiuni PSTN.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania